road to THE 2026
WINTER OLYMPICS

Kimberley Bos pakt zilver bij World Cup Innsbruck

Kimberley Bos is het World Cup-seizoen uitstekend begonnen met een tweede plaats. In Innsbruck moest ze alleen haar meerdere erkennen in de Russische Elena Nikitina, terwijl de Belgische Kim Meylemans als derde eindigde. Kimberley kon na afloop niet anders dan tevreden zijn. Op haar eigen site liet ze optekenen: “Dit is een mooi begin van het seizoen. Ik heb goede zaken gedaan met het oog op kwalificatie voor de Olympische Spelen.”

"Het was een goede wedstrijd”, vertelt ze. “Bij run 1 heb ik een honderdste van een seconde van mijn PR gehaald bij de start, dus dat was een goed begin. Ik kwam niet heel goed op de slee terecht bij het landen, waardoor de eerste twee bochten niet zo heel erg lekker liepen. Er was dan ook zeker ruimte voor verbetering in de tweede run, maar de rest van die run ging eigenlijk hartstikke goed. Ik had wel een klein foutje in de negende bocht. Dat was minder, maar ook daar was dus verbetering mogelijk.”

Het hele bericht vind je hier: https://kimberleybos.nl/2021/11/19/tweede-bij-opening-olympisch-seizoen-in-innsbruck/#more-2741

Foto: Viesturs Lācis

meer informatie?
neem contact met ons op

Contact opnemen   →